söndag 5 april 2009

Soliga dagar

ÄNTLIGEN!!! Sol, värme, blommor, solglasögon, uteserveringar-Nu är våren här! Det har varit underbara dagar här i Stockholm. Tänk vilken lycka att få vara ledig med världes underbaraste lille kille och bara njuta hela dagarna! Det är obeskrivligt!Här är små urklipp vad vi hittat på!


I torsdags var det tema avslutning på Humlan med ett härligt uppträdande av barn och personal. Efteråt var det fika ute på gården. Alfred var mycket populär bland både föräldrar och barn!




Min fantastiska och underbara bästa vän, Maria, var i Stockholm i fredags. Vi tillbringade dagen precis som vi gjorde förr. Promenader, lunch och fika i solen samt shopping. Samtidigt som vi skrattade, flamsade och pratade om Allt! Åh, vad jag saknar dig!!!




Vi mötte sedan upp henne och Johans urgulliga pojkar, Albin och Jacob. Lite bus i Humlegården vilket avslutades med glass i solen...så klart!




I lördags var det dags för Alfreds första utflykt! Vi åkte tåg ner till Västerås för att titta på bil. Alfred älskade att åka tåg. Alla lampor och sorl bland Hammarby fans satt han och tittade med stora ögon, detta var spännande!





Efter bilköpet njöt vi av lucnh vid en huvägg!




Lördagkvällen var vi på middag hos Stefan och Hannah, trevligt och gott! Min bror Christian kom upp med nattbussen och överraskade oss med nybakta frallor i morse! Gott! Hoppas ni alla också haft sköna dagar i värmen!? Kram på er

2 kommentarer:

  1. Hej på er fam.Knutsson!!
    Kära födelsedagsbarn..Grattis ock kram från svärföräldrarna!
    Ja nu är våren här!Underbart.Roligt att se hur din vecka varit Alfred.Snart ska du på ännu en utflykt Alfred.Då blir det både tåg ock bil.Lycka till ock trevlig resa!!.
    Vrmt välkomna hem till Påsk hela fam.Kramar mormor ock morfar.

    SvaraRadera
  2. Elisabeth i Beijing20 april 2009 kl. 06:36

    Hej!
    Måste bara skriva några rader till dig! Vi har en gemensam bekant, nämligen Karolina! Jag och Karolina har arbetat tillsammans på Svenska Skolan i Beijing! Tack vare henne har jag hamnat på din blogg (som är mycket trevlig!). Faktiskt har vi en till gemensam bekant, vilket jag precis har upptäckt, nämligen Mia från Åhus! Mia är tillsammans med Johan som är son till våra goda vänner Bodil & Bertil från Åhus. Vi har hus på samma gata! För några veckor sedan var Bodil & Bertil och hälsade på oss här i Beijing. Jag var smakråd och pruthjälp när de handlade till Albin & Jacob! Visst är världen liten!
    Ha det så bra och sköt om dig och din familj!

    Beijinghälsningar från
    Elisabeth Öhman

    SvaraRadera